15 euro sa herë që dikush blen kursin

Përshëndetje, duke promovuar kurset tona ju do të merrni 15 euro sa herë që dikush blen kursin në faqen tonë të internetit përmes lidhjes tuaj. fillimisht duhet të regjistrohesh dhe më pas të kesh akses në gjithçka për të filluar të fitosh para sot duke promovuar kurset tona të mrekullueshme