Përgjigje

Renditja e ndjekësve

Duhen rreth 24-48 orë për të dërguar 1000 ndjekës tek ju.

Duhen rreth 12 orë për të dërguar 1000 ndjekës tek ju.

Duhen rreth 24 orë për të dërguar 1000 ndjekës tek ju.

Duhen rreth 2 orë për të marrë 1000 pëlqime në një video

Duhen rreth 1 orë për të marrë 1000 Shikime në një video

Si e bon purusin

Sepse përkohësisht kemi paypal dhe pagesa me kartë

Nëse ju mungon të futni lidhjen në profilin tuaj për ndjekësit ose lidhjen me videon për shikime ose pëlqime, duhet të dërgoni menjëherë email në info@mediakurse.com sepse gjithçka është automatike dhe nëse bëni një gabim, paratë zhduken.

Po dhe jo në këtë pyetje, ndjekësit nuk janë nga Shqipëria, por vijnë nga e gjithë bota, ndoshta nuk do të reagojnë për videot tuaja.

Po, mund të blesh 10 mijë ndjekës për t’u miratuar, por më pas duhet të kesh 100,000 shikime dhe duhet t’i marrësh vetë duke publikuar video.

  • The U.S.
  • U.K.
  • Brazil.
  • France.
  • Germany.
  • Japan.
  • South Korea.

Ju duhet të merrni një tikok të ri, më pas duhet të keni një VPN dhe ta drejtoni atë në vendin ku mund të fitoni para dhe të merrni një llogari të re tiktok. Përndryshe, kërkoni dikë që jeton në një nga ato vende të krijojë një llogari tiktok për ju.

Enable Notifications OK No thanks