Print-On-Demand

Print-On-Demand

Printful

Printful është një platformë e personalizuar printimi sipas kërkesës që ofron gjithashtu shërbime qëndisjeje. Ai ka një katalog me 437 produkte premium bosh për t’u personalizuar, duke përfshirë kutitë e telefonave celularë, veshjet dhe aksesorët. Ai dërgon 1+ milion artikuj në muaj, të gjithë të cilët printohen dhe dërgohen nën markën e klientit brenda dy deri në pesë ditë pune.

Kompania ofron mjete të ndryshme printimi dhe dizajni, duke përfshirë një krijues dizajni të integruar. Klientët gjithashtu mund të rrisin porositë e tyre me paketim me porosi.

Programi i filialit të Printful paguan një komision prej 10% për çdo porosi të bërë nga klientët që ju referoni brenda një periudhe nëntë mujore. Komisionet paguhen mbi çmimin e përmbushjes, pa përfshirë taksat dhe zbritjet. Programi i filialeve të Printful ka ndarë 2,17+ milion dollarë komisione, të cilat paguhen çdo muaj nëpërmjet PayPal (me kusht që të arrini pragun e 25 dollarëve).

Për t’ju ndihmuar të gjeneroni më shumë klikime dhe komisione, Printful ofron materiale dhe burime të ndryshme marketingu. Këto përfshijnë gjurmimin dhe raportimin në kohë reale, reklamat e banderolave me cilësi të lartë dhe idetë e përmbajtjes. Printful gjithashtu ka një ekip me përvojë të menaxhimit të filialeve dhe një komunitet të dedikuar në Facebook për tregtarët e filialeve.

Pasi të plotësoni formularin e aplikimit për t’u bashkuar me programin e filialit të Printful, ai do të shqyrtohet brenda dy deri në pesë ditë, pas së cilës do të kontaktoheni me email.

 • URL/Link: Printful affiliate program
 • Norma e komisionit: 10% për shitje
 • Cookie duration: 270 dite
 • Produktet/Shërbimet e shitura: Shërbimet e printimit sipas kërkesës, dropshipping
 • Pages nga metoda: PayPal
 • Market(s): (Krejt boten)

Printify

Print-On-Demand Printify

Printify është një kompani dropshipping dhe print-on-demand që punon me bizneset e tregtisë elektronike. Mjetet e tij falas të dizajnit grafik e bëjnë të lehtë për përdoruesit të shtojnë modelet e tyre në mbi 750 produkte bosh, duke i lejuar ata të krijojnë linja ose koleksione të tëra veshjesh. Platforma përdoret nga mbi katër milionë shitës në mbarë botën.

Printify ofron një nivel llogarie falas, duke u mundësuar klientëve të mundshëm të provojnë shërbimet e saj – duke përfshirë gjeneratorin e modelit të dizajnit – përpara se të regjistrohen për një abonim me pagesë. Ai integrohet me shumicën e platformave dhe tregjeve kryesore të tregtisë elektronike, përfshirë Shopify

Programi i filialit të printimit të kompanisë menaxhohet përmes PartnerStack. Ajo ka një dritare bujare 90-ditore të cookie-ve dhe paguan një komision prej 5% për çdo shitje që bëjnë referimet tuaja për 12 muaj rresht. Sipas Printify, tregtarët aktivë të filialeve të tij fitojnë mesatarisht 1000 dollarë në komisione mujore. Pagesat bëhen në llogarinë tuaj PayPal në fillim të çdo muaji.

Printify ofron materiale dhe burime të ndryshme promovuese, duke përfshirë kode me porosi sipas kërkesës. Aplikimet në program shqyrtohen brenda 48 orëve të punës dhe duhet të përfshijnë një lidhje me një faqe interneti aktive të filialeve.

 • URL/Link: Printify affiliate program
 • Norma e komisionit: 5% për shitje
 • Cookie duration: 90 dite
 • Products/Services sold: Dropshipping dhe shërbime printimi sipas kërkesës
 • Pages nga metoda: PayPal
Enable Notifications OK No thanks